Bli medlem nu

Fyll i samtliga personuppgifter här under. Medlemsskap kostar 100 kr/person från det man fyllt 16 år. Under 16 är man medlem gratis men uppgifterna måste fyllas i.

Kryssa i rutan motorcykel och snöksoter och fortsätt vidare.

Glöm sen inte att betala in medlemsavgiften till vårt bankgironummer

5608-6283 och skriv ert namn så vi vet varifrån pengarna kommer. Eller Swisha till 123 051 9785. Ni är inte medlemmar förrän ni betalt. Tänk även på att för att få träna räcker det inte med att vara medlem man måste även lösa licens på Svemo.

Först när ni sen fått medlemskortet via e-mail är ni medlemmar. Dröjer det så hör av er då är det möjligt något gått snett.

När det gäller försäkringar så ingår det ingen försäkring i själva medlemskapet.
I banlicensen ingår en olycksfallsförsäkring för tredje part d.v.s. publik mm dock ingen för d som kör.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter