Träningstider

Vår bana är godkänd av SVEMO och övriga myndigheter. Banlicens finns och det är tillåtet att träna med oregistrerade motorcyklar om man klarar enduroreglementets ljudkrav.

All träning sker på egen risk. I banlicensen finns dock ett visst försäkringsskydd. Det är dock klokt att att ha en egen privat försäkring.

Ni ska även vara medlemmar hos oss eller annan SVEMOansluten enduroklubb för att få köra på vår bana.

Godkänd miljömatta ska användas i depån

Banan är öppen följande tider

Onsdagar kl. 16:00 - 24:00

Lördagar kl. 10:00 - 24:00

Träna aldrig ensamma och lämna inte en ensam förare kvar ute i spåret när ni kör hem. Vänta tills han/hon är i depå innan ni åker hem.

Träningsavgiften är 40 kr för dem som ej är medlemmar i Vissefjärda EK och den betalas innan påbörjad träning. Betala helst med swich, nr 1230519785, annars i postlådan vid grillplatsen. Det är ej tillåtet att träna på andra tider än ovan angivna.

Banan är alltid stängd vid bockjakten och älgjakten (normalt mitten av augusti respektive andra veckan i oktober, men kolla nyhetsflödet här på vår hemsida för exakta datum). Temporärt tvingas vi ibland stänga kortvarigt vid extremt väder, främst då brandrisk. Där följer vi SMHI:s uppmaningar. Så när det är stor risk för brand i skog och mark stänger vi.

Uppdaterad: 30 JUN 2017 20:19 Skribent: Mikael Rudolfsson

Väder i Fiskesjö